Waar vind ik
De Vitrine
La Brugeoise Vaartdijkstraat 5 | 8200 Brugge

De Vitrine vindt plaats in ‘La Brugeoise’, een prachtig industrieel pand (begin vorige eeuw), strategisch gelegen aan het station van Brugge, tussen de E-40 autosnelweg en het historische centrum. Parkeren kan gratis op de grote parkings aan La Brugeoise (bedrijfsterrein Bombardier) zelf.

Met de fiets en te voet is La Brugeoise heel gemakkelijk bereikbaar langs beide zijden van de Vaartdijkstraat en via de voetgangersbrug over het water (van Baron Ruzettelaan naar Vaartdijkstraat). Aan de ingang zijn voldoende fietsrekken voorzien.

La Brugeoise is ook heel makkelijk bereikbaar met de trein.
Kom je uit het station, dan stap je naar rechts langs de ring. Sla rechtsaf langs het water. Na 10 minuutjes stappen kom je aan La Brugeoise.

Let op!

Met de auto is La Brugeoise enkel bereikbaar langs Ten Briele (Sint-Michiels) of via de Vaartdijkstraat in Steenbrugge (aan de groene brug). Dit is ook waar het Lappersfortbos gelegen is.

Je GPS instellen: op kruispunt Ten Briele-Vaartdijkstraat of op Vaartdijkstraat 36 (dit is het kruispunt van Ten Briele en de Vaartdijkstraat) in 8200 Sint-Michiels. Rij dan nog even verder langs het water (negeer het verbodsteken: dit geldt niet voor bezoekers van La Brugeoise). Even verder op je linkerkant kan je de parking oprijden van La Brugeoise. Waar het bord ‘Bombardier’ staat.